Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:
MRK-Sport.dk / MRK-Living.dk
CVR. 18 71 53 84
Langøvænget 45
8381  Tilst
salg@mrk-sport.dk
Kundeservice: 20 63 63 85 (Mandag til fredag 8:30 - 10:30)

HANDELSBETINGELSER

1. Køb hos MRK-Sport.dk / MRK-Living.dk
Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en faktura fra MRK-Sport.dk
Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Der tages forbehold for mellemsalg, udsolgte varer og udskudt leveringstid hos MRK-Sports grossister.

2. Priser og ordrer
Alle priser i DKK er inkl. 25% moms, hvor intet andet nævnes. For ordrer til Færøerne og Grønland fratrækkes momsen ved betaling. Alle ordrer indgås på Dansk.

3. Salg generelt
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres ikke hverken ved prisfald eller stigning.

4. Afbestilling
Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestiling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail til salg@mrk-sport.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillings tidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emneteksten. Afbestiling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.
 
5. Ordrebekræftelse
MRK-Sport.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

6. Betaling
De mulige betalingsmåder er som minimum:

Kreditkort
Beløbet bliver først hævet den dag varen afsendes

7. Fortrydelsesret
Fuld returret - Fortryder du dit køb giver MRK-Sport.dk fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden.  Varer der returneres skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for MRK-Sport.dk
Eventuelt betalt fragt i forbindelse med købet refunderes ikke.
Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af MRK-Sport.dk
Ved refundering tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 14 dage.

8. Reklamationsret
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.
Skulle varen mod forventning gå istykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit. Skade på produktet, som skyldes misvedligeholdelse, ukorrrekt brug eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. MRK-Sport.dk kan ikke gøres ansvarlig for indirekte følgeskader, som varer solgt af MRK-Sport.dk måtte have skabt, med mindre det følger direkte af Dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

9. Anvendelse af reklamationsretten
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles MRK-Sport.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte var pr. post til vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svrende til MRK-Sport.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af MRK-Sport.dk

10. Levering og forsendelsesomkostninger
Leveringstid:
MRK-LIVING varer afsendes normalt 3-4 dage efter ordreafgivelse, da der som hovedregel er tale om varer på fjernlager. 

Leveringsmuligheder:
GLS Pakkeshop. Til valgfri pakkeshop
GLS Erhvervspakke. Til virksomheder med bemanding i almindelig åbningstid (8.00 - 16.00) Hvis GLS kører forgæves og skal foretage en genlevering udløser det et gebyr svarende til portoen. Dette gebyr vil du blive opkrævet efterfølgende.
PostNord Mypack Home. Levering direkte til din hjemmeadresse.

Forsendelsesomkostninger:

Fragt beregnes efter valg i indkøbskurven

11. Returnering
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
MRK-Sport.dk
v. Peter Nielsen
Langøvænget 45
8381  Tilst

12. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl.
Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til MRK-Sport.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden. MRK-Sport.dk forbeholder sig retten til at opkræve forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale.
Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.


13. Forsvarlig returnering
Alle produkter der returneres til MRK-Sport.dk skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

14. Er du i tvivl?
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at du retter henvendelse til salg@mrk-sport.dk

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til MRK-Sport.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-kommisionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. 
Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr  
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse salg@mrk-sport.dk

 


Handelsbetingelserne er senest opdateret 17. Oktober 2019