Handelsbetingelser


Generelle oplysninger


MRK-Sport.dk
CVR. 18 71 53 84
Janus La Cours Gade 1 - 8000 Århus C
salg@mrk-sport.dk
Kundeservice: 91 25 23 23


Betaling

Bemærk: Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Betalingskort:

Hos MRK-Sport.dk kan du betale med Dankort
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Forudbetaling via Netbank:
Du kan forudbetale ved at overføre beløb til vores konto i Danske Bank:

Reg. 9395  Konto: 0000705470

Ved forsendelser til Grønland og Færøerne samt til udlandet sendes varerne kun mod forudbetaling.
Der er andre portopriser gældende. Se i øvrigt vores handelsbetingelser. 


Betaling via EAN:

Kun for virksomheder og institutioner tilknyttet EAN systemet.
Husk at anføre EAN nummeret når du bestiller.

Levering / Fragt / Fremsendelse:

Varene fremsendes med med GLS, PostNord eller fragtmand.
Vi afsender normalt varerne fra dag til dag. Dog må der påregnes 2 dages leveringstid medmindre andet er aftalt. 

Generelle forsendelsesbetingelser:
Forsendelser skal ske til en adresse, hvor der er nogen til, at modtage og evt. kvittere for pakken.
Er der ingen på adressen vil Post Nord/fragtmanden lægge en seddel med oplysning om på hvilken adresse pakken kan afhentes.
Varerne tillægges porto/fragt.

Leveringsomkostninger:
Leveringer til Danmark undtagen Grønland og Færøerne.
Fragt beregnes efter leveringsmetode i indkøbskurven
GRATIS fragt ved køb for kun 499.- til GLS pakkeshop


Leveringer til Grønland, Færøerne og udlandet. Vi kontakter dig og oplyser fragtprisen og fremsender en proforma faktura, når du har overført beløbet sender vi ordren til dig.


Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Retur / Fortrydelse:
Der er 14 dages fortrydelsesret
Skulle du fortryde dit køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse returnere varen til butikken, og vi vil tilbagebetale vi varens pris, dog ekskl. fragt. Beløbet tilbagesendes via netbank til din konto.
Varen bedes returneret i ubrugt stand og i original emballage. 
Varer der returneres UFRANKO eller på efterkrav, nægtes desværre modtagelse. Returnering kan også finde sted på vores adresse.

Er varen i mangelfuld stand bedes du venligst kontakte Kundeservice på telefon Retur / Fortrydelse:
Der er 14 dages fortrydelsesret
Skulle du fortryde dit køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse returnere varen til butikken, og vi vil tilbagebetale varens pris, dog ekskl. fragt. Beløbet tilbagesendes via netbank til din konto.
Varen bedes returneret i ubrugt stand og i original emballage. 
Varer der returneres UFRANKO eller på efterkrav, nægtes desværre modtagelse. Returnering kan også finde sted på vores adresse.

Er varen i mangelfuld stand bedes du venligst kontakte Kundeservice på telefon 91 25 23 23 hurtigst muligt og inden 8 dage.

Køb foretaget i november og december kan byttes helt frem til den 8. januar i det efterfølgende år. Ved ønske om tilbagebetaling, gælder vores almindelig 14 dages fortrydelsesret hurtigst muligt og inden 8 dage.

Køb foretaget i november og december kan byttes helt frem til den 8. januar i det efterfølgende år. Ved ønske om tilbagebetaling, gælder vores almindelig 14 dages fortrydelsesret
                                                                                                                         
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
MRK-Sport.dk
Janus La Coursgade 1 
8000 Århus C

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
MRK-Sport.dk
Janus La Coursgade 1 
8000 Århus C

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Personlige oplysninger:
Vi ønsker at slå fast, at INGEN personlige oplysninger der registreres på MRK SPORT, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos MRK SPORT.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til MRK-Sport.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse salg@mrk-sport.dk.


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 25-09-2016